Ostasteidn

Scroll nedPil
Oppdrag

Toalettbygg til rasteplass i Sand, Rogaland.

Kunde

Nasjonale Turistveier / Statens Vegvesen.

År

2018 / 2019

Hovedentrepenør: BG Suldal As.

Rasteplass Ostasteidn er et toalettbygg i regi av Nasjonale Turistveger i Sand Kommune. Bygget består av tre moduler som ble prefabrikert i sin helhet hos oss og deretter transport til Sand der det ble montert sammen.

Utvendig har betongelementene et røft, industrielt uttrykk, i kontrast til innsiden som har hvite bølgende overflater som strekker seg opp mot glasstaket 6,5 meter høyt oppe. Vi benyttet en spesiell metode der vi sprøytet hvit fiberbetong på en oppspent duk for å få ønsket effekt. Det er KAP – Kontor for arkitektur og plan AS som har tegnet bygget.

Vi fikk Betongelementprisen 2019 for dette prosjektet.

Mer om Ostasteidn på nasjonaleturistveger.no

Arkitekt: KAP - Kontor for Arkitektur og Plan

Tilbake til prosjekt